✔Goed Verenigingsbestuur - Bel: 026-303 34 30 - Mail: info@goedverenigingsbestuur.nl

Wij hebben goede programma's voor het bestuur en bestuursleden,  groei- en inspiratiesessies en ook de bestuurs-helpdesk staat voor je paraat, Goed Verenigingsbestuur is de kurk waarop de vereniging drijft.

Er kunnen spanningen ontstaan in het bestuur en in de vereniging. Meningen lopen misschien uiteen en de fut lijkt eruit. De vereniging valt stil. Tijd voor een andere koers, of voor wisseling van de wacht? Laat je helpen!

Inspiratiesessies

Inspiratie opdoen door gerichte, uitdagende en out-of-the-box sessies met het eigen bestuur! Vraag naar de mogelijkheden van ons maatwerk.

Netwerken

Natuurlijk is jouw bestuur welkom bij onze  netwerkbijeenkomst. Je komt er verenigingen en besturen tegen. Zo kijk je over je eigen verenigingshorizon.  Ervaringen delen, contacten leggen, ideeën opdoen. Een dag waar jouw vereniging sterker uitkomt.

Actualiteiten

Wij spelen in op actualiteiten die belangrijk zijn voor de vereniging zoals:

Vereniging en corona

Nieuwe wetgeving

WBTR en AVG

Jouw Algemene Ledenvergadering

Wij denken graag mee met het programma voor de ALV van jouw vereniging, hou deze eens in een inspiratievolle omgeving met eens een ander en uitdagender  programma!